Oct 20, 2010

Hello Life

I ada baca satu novel ni, about one girl ni jatuh cinta pada seorang lelaki but lelaki tu tak kenal dia and sama sekali tak sedar kewujudan dia dalam dunia ni. Dia try nak dekat and cari tahu siapa lelaki yang dah curi hati dia setelah sekian lama dia cuba untuk melarikan diri dari perasaan dia sendiri tapi dia takut di anggap bodoh untuk cuba mendekati lelaki yang sememangnya tak akan pandang dia. Well dalam cerita tu, lelaki ni di gilai ramai and dia seorang yng berstatus tinggi sementara perempuan ni bermasalah lagi2 dengan keluarga dia. Kedua2 orang tuanya memang datang dari golongan bangsawan tapi biasa lah, masalah cerai and mcm2 buat perempuan ni lari dari rumah and hidup sendiri. Sampai lah dia jatuh cinta dgn lelaki ni and diaorg pernah membenci antara satu sama lain yang bezanya perempuan tu ingat lelaki and tapi lelaki ni tak ingat dia atau pergaduhan yang berlaku secara tiba2 tu. Haha mmg funny tapi apa yang I tahu, girl ni banyak menderita, I actually tak sabar nak habiskan cerita ni. Nanti I update lagi okay?
Haha, Penat!
Better pergi belajar, Agak tertekan lah kan? Belajar bagai nak mati tapi ending?
Still kene hantar jauh and belajar seorang, Tak boleh ke kalau just belajar dalam Malaysia and habiskan zaman persekolahan macam biasa?
Tak nak lah habis belajar cepat then kerja, tak best :/
Tertekan tahu? Lagi2 dengan manusia keliling I ni =.=
Gaduh dengan ayahanda and mama busy dgn case lawyer and polis. Tah kes apa lagi tapi tu la kenyataannya. rumah I free setiap hari and I hampir mati kebosanan kalau Andrew tak ada =.=
Duit? BHAHAHAA, Duit I di sekat oleh ayah I kot weh! Mcm mana lah nak hidup dalam rumah kebosanan? Lappy saya akan sampai esok hari :D Happy yeay!
CC/atm card I pun dah tak boleh buat lagi since my dad tak kasi and I guna duit berlebihan. Haha weh bukan shopping lah :D
Habiskan almost 4k sebulan keatas kawan2 dan ex bf sahaja :D
Banyak sangat benda nak share.
Tapi tak ada mood lah bak menaip sekarang ni, nanti I copy dari notes fhone eh :D

No comments: