Jul 18, 2010

Summeriteria .




Aku suke gambr ni doe,
Masa tu aku ada job dekat shah alam untuk shoot elegent .
So sementara tunggu shoot lain , dorang candid aku.
Ta sngke lak ada picture :D
Haha , Aku dgn faris dh kelam kabut . Nasib faris kejut aku awal2 ckp ade shoot.
Producer aku lak ckp shooting start kol 12 tngahri and pada masa yg sama aku ada shoot dekat shah alam.
Aku suh angela pergi shooting tu , biar aku pnye job kene postponed lagi pown aku bukan suke berlakon pon plus aku letih .
HAHAH.

So aku amke kesempatan untuk pergi shoot elegent beauty kt studio shah alam dgn aiman and faris je la . gmbr aku yg lain masih blum dpt .
tah bila nk smpai .
Masa tu dh kol 2 kot , saku suh faris anta aku balik cepat2 sbb aku nk gerak umah ke dua aku. HAHHA.
Genting la weyh , mana lagi en.
Pada awalnya angela ikot tapi dsbb kn pr aku si zarul tu mcm siot sikit and si angela pun mcm ta pernah msuk tv nk lmbt2 .
Kitorang tnggalkn je la.
Malas nk tunggu. pftt.
Aku g dgn kwn2 syed and name dea kecik .
Haha
dea bawak kwn dea yg baru balik dri egypt tu en . agak bole la rupe :p
Patutnya syed pon ada skali but dea kt Jb masa tuuhh .
haihh , kalau dea ada mmg aku ta happy la kot sbb dea akn ckp ." ta bole tu and ta bole nie "
Mmg aku dgn dorang dh rncg buat kerja bodoh hari tu.
haha. balik je dri bar sebelah safari tu aku dgn dorang balik apartment ria and main kad.
hahah ,
NAKED POKER weyhh !
Aku kalahh dua kali and terpksa bogel . Bodoohh .
Geram.
Tapi klakar sial tgok lelaki bogel.
BAHAHHAHAHA , Tgok dorang ketuk ketampi smbil bogel mmg funny.
HHahaa, Muke semua dh mmg mcm api je.
Mmg best la , Ta bole lupe.
Now tngah tnggu kecik bg aku gmbr kt genting tu je.
haih , mana la en .
ta smpai2 powwn .

Actly aku bnyk lagi nk cite .
Pasal Bella Wong,Syed Abdullah,Kwn2 aku and aku .
but nti aku cite la eh :)


Will be cont ...

1 comment:

ainiey t. Dean said...

i laf this pic too ara, damm gorgeous !!